torsdag den 3. april 2014

Pottetræning

Jeg vil starte dagens indlæg med en ultra kort beskrivelse af vores lille familie. Hjemme hos os bor Far på 32 år, Mor (Mig, med navnet Denise) på 25 år, Storesøster på 27 måneder og Lillebror på 7 måneder. Vi har planer om at jeg fortsat skal gå hjemme med vores børn nogle år endnu, måske helt frem til skolealderen.

Her kommer selve indlægget ;-)

Vores dag i dag stod i pottetræningens navn og SIKKE en dag. Phew, kl er halv ni i skrivende stund og jeg er fuldstændig klar til at knalde brikker sammen med de 2, nu sovende, små. Jeg har i noget tid fornemmet at Storesøster var ved at være klar til at smide bleen, men nu var der faktisk begyndt at være tegn på at hun var ved at miste interessen for det igen, så NU skulle det altså være. Det har faktisk helt ærligt mere været os som forældre der ikke har kunnet overskue projektet før nu, dels pga Lillebror-faktoren, dels pga et temmelig mislykket forsøg først på vinteren. Sikke en indrømmelse, men nu skulle Storesøster altså ikke vente på os længere. Dag 1 på projektet var i går og det gik faktisk ok, der var endda gevinst på potten, fedt! Så fanen var høj i morges, her på anden dagen, og vi var klar til endnu en succesfuld dag uden ble. Sådan gik det ikke just. Lad os bare sige at der står ca:

Tis alle mulige andre steder end på potten: 10+ gange
Tis på potten: 1/2 gang

Ja, EN HALV, for Storesøster proklameret stolt at hun nu havde tisset på potten, og vi klappede og dansede af glæde, selvom det kun var en smule, for det havde da ramt potten! Yes! Da vi så stod og vaskede hænder tissede hun så færdig ned af benene og ned på skamlen, og så var det igen tid til tørre trusser. Suk. Godt der er en ny dag i morgen, for det kan da kun gå fremad med det projekt.

Jeg er underligt nok ikke slået ud af dagen, for det har faktisk været en god dag, hård, jovist, men god. Jeg har grint, fjollet, dansede skøre danse, sunget selvopfundne tissesange, puttet, kysset, ammet, nusset, heppet, malet, bygget, hygget, tumlet, gået tur, spist, løbet efter isbilen, haft besøg, fjollet lidt mere og alt har jeg gjort sammen med mine 2 dejlige børn. Selvom der selvfølgelig også har været husligt arbejde, foruden 10+ tis-uheld at tage sig af, så har det været endnu en dag sammen med mine børn og de dage kan jeg altså bare (næsten) ikke få nok af. 

Godnat og sov godt allesammen, kærligst Denise


1 kommentar: